Enter the content which will be displayed in sticky bar

CNPS 2018 International Conference

Dates: 2018-06-27 - 2018-06-30 US/Eastern (3 months 25 days ago)

Where: Storrs, United States Venue: Nathan Hale Inn


Schedule


Wednesday, June 27, 2018

Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Welcome and State of the CNPS: 9:00 AM - 9:30 AM
       9:00 AM (30 mins)
David Scott De Hilster: CNPS Welcome to Members
CNPS 2018 Physics Grand Prix: 9:30 AM - 10:00 AM
       9:30 AM (30 mins)
Bruce Nappi: CNPS 2018 Physics Grand Prix - Classic Green Flag Start
Morning Break: 10:15 AM - 10:30 AM
Cosmology: 10:30 AM - 12:00 PM
       10:30 AM (22 mins)
Raymond H. Gallucci: COSMIC EXPANSION VS. GALACTIC DENSITY
       10:52 AM (23 mins)
Raymond H. Gallucci: GRAVITATIONAL COSMIC REDSHIFT WITH VARIABLE LIGHT SPEED
       11:15 AM (45 mins)
Dr. Raymond H. Gallucci PE: Dark Matter vs. G
Lunch: 12:00 PM - 1:30 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Theory: 1:30 PM - 3:00 PM
       1:30 PM (45 mins)
Musa D. Abdullahi: Extending Coulomb\'s Law for Radiation and Gravitation
       2:15 PM (45 mins)
Engr. Musa D. Abdullahi: The Currency of Thought
Afternoon Break: 3:00 PM - 3:15 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Cosmology: 3:15 PM - 5:00 PM
       3:15 PM (45 mins)
Raymond H. Gallucci: DOES MOLECULAR HYDROGEN (H2) = ‘DARK MATTER\'?
       4:00 PM (30 mins)
Raymond H. Gallucci: DOES GALACTIC RECESSIONAL SPEED INCREASE WITH DISTANCE?
Dinner Break: 4:45 PM - 6:00 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Networking Meeting: 6:00 PM - 9:00 PM Everyone is invited back to the room to network with others at the conference.

Thursday, June 28, 2018

Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Relativity: 9:00 AM - 10:45 AM
       9:00 AM (45 mins)
Carl R. Littmann: Some (E = mc2) History before Einstein and related matters
       9:45 AM (45 mins)
Bruce Nappi: Workshop: The Super-light Paradox:
Morning Break: 10:45 AM - 11:00 AM ** Physics Grand Prix Status Update **

Aether: 11:00 AM - 12:30 PM
       11:00 AM (45 mins)
Bruce Nappi: Aether, the Mother of All Forces in Nature - Gravitation (Paper I of IV)
       11:45 AM (45 mins)
Cameron Y. Rebigsol: The Disingenuous Phrase "Aether was Abandoned"
Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Aether: 1:30 PM - 3:00 PM
       1:30 PM (45 mins)
Cameron Y. Rebigsol: Aether, the Mother of All Forces in Nature - Electromagnetism (Paper II of IV)
       2:15 PM (45 mins)
Francis Viren Fernandes: Ether to Matter to Ether
Afternoon Break: 3:00 PM - 3:15 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Aether: 3:15 PM - 5:00 PM
       3:15 PM (45 mins)
Cameron Y. Rebigsol: Aether, the Mother of All Forces in Nature - - Nuclear Forces (Paper III of IV)
       4:00 PM (45 mins)
Viraj Fernando: Proof of the Existence of the Centrifugal Force is the Death Knell for Relativity
       4:45 PM (30 mins)
Cameron Y. Rebigsol: Aether, the Mother of All Forces in Nature - Part 4
Dinner Break: 5:15 PM - 7:00 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Evening Session: 8:00 PM - 11:00 PM
       8:00 PM (90 mins)
Duncan W. Shaw: Centrifugal Force on Trial

Friday, June 29, 2018

Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Models and Theory: 9:00 AM - 10:30 AM
       9:00 AM (45 mins)
Franklin Hu: How Protons are Attached with Neutrons
       9:45 AM (45 mins)
Charles William Lucas: Role of the Magnetic Field in the Atom and the Nucleus
Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM ** Physics Grand Prix Status Update **

Models: 10:45 AM - 12:30 PM
       10:45 AM (45 mins)
Carl R. Littmann: Models giving the Xi Double-charm Baryon and Higgs Masses
       11:30 AM (60 mins)
Jeff Yee: The Relation of Electric and Magnetic Field Laws to Matter Laws
Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

Expansion Tectonics: 1:30 PM - 3:30 PM
       1:30 PM (45 mins)
Eugene A. Ellis: THE IONIC GROWING SUN: Five Elements = 99.57% of Mass
       2:15 PM (45 mins)
Eugene A. Ellis: To Be Determined
Afternoon Break: 3:30 PM - 3:45 PM ** Physics Grand Prix Status Update **

KEYNOTE PRESENTATION: 3:45 PM - 5:00 PM
CNPS Award Banquet: 6:00 PM - 8:30 PM CNPS 2018 Awards Banquet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Announcement of winners and awards for the CNPS 2018 Physics Grand Prix . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Presentation of the lifetime achievement award to Dr. William Lucas. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

       6:00 PM (45 mins)
Charles William Lucas: Derivation and Experimental Proof of the Universal Force

Saturday, June 30, 2018

Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Aether: 9:00 AM - 10:30 AM
       9:00 AM (45 mins)
Dr. Charles William Lucas Jr.: To Be Determined
       9:45 AM (45 mins)
Peter Marquardt: A View of Physics 2.0 (Presented by David de Hilster for Peter)
Morning Break: 10:30 AM - 10:45 AM
Special Guest Lecturer: 10:45 AM - 12:30 PM
Lunch: 12:30 PM - 1:30 PM
Open Session: 1:30 PM - 5:00 PM The topic will be decided by the conference goers.