Enter the content which will be displayed in sticky bar

CNPS 2019 International Conference

Dates: 2019-06-26 - 2019-06-29 US/Eastern (2 months 20 days ago)

Where: Seattle, United States Venue: The University of Washington


Schedule

Wednesday, June 26, 2019
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Welcome and State of the CNPS: 9:00 AM - 9:30 AM
9:00 AM (30 mins) David Scott De Hilster: Science Woke
9:30 AM (60 mins) David Scott De Hilster: Over 400 Years of Model Revolution

Morning Break: 10:30 AM - 11:00 AM
Cosmology: 11:00 AM - 12:00 PM
Lunch: 12:00 PM - 2:00 PM
Particle Model: 2:00 PM - 4:00 PM
3:00 PM (60 mins) Bob de Hilster: The Particle Model Explains Parallel Resistors

Afternoon Break: 4:00 PM - 4:30 PM
Aether: 4:30 PM - 5:30 PM
Dinner Break: 5:30 PM - 7:30 PM
Networking Meeting: 7:30 PM - 10:00 PM Everyone is invited back to the room to network with others at the conference.
Thursday, June 27, 2019
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Aether and Electric Fields: 9:00 AM - 11:00 AM
9:00 AM (60 mins) Musa D. Abdullahi: An Electric Field Model of the Aether

Morning Break: 11:00 AM - 11:30 AM
Aether and Gravity: 11:30 AM - 12:30 PM
11:30 AM (60 mins) Raymond H. Gallucci: Plausibility of Shaw’s “Aether Concept of Gravity”

Lunch: 12:30 PM - 2:00 PM
Gravity and Cyclones: 2:00 PM - 4:00 PM
2:00 PM (60 mins) Raymond H. Gallucci: Gravity - When Push Comes to Shove?

Afternoon Break: 4:00 PM - 4:30 PM
Philosophy: 4:30 PM - 5:30 PM
4:30 PM (60 mins) Cameron Y. Rebigsol: That the Universe Is Infinite Is Ironclad

Dinner Break: 5:30 PM - 8:00 PM
Social Evening: 8:00 PM - 11:00 PM
8:00 PM (150 mins) Cynthia Kolb Whitney: Evening at the Whitney Home
Friday, June 28, 2019
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Models and Theory: 9:00 AM - 11:00 AM
Morning Break: 11:00 AM - 11:30 AM
Philosophy: 11:30 AM - 12:30 PM
12:30 PM (60 mins) David Scott De Hilster: Science Evangelists, YouTube, and the Woke Movement

Lunch: 12:30 PM - 2:30 PM
KEYNOTE PRESENTATION: 2:30 PM - 4:00 PM
2:30 PM (90 mins) Gerald Pollack: Keynote

Afternoon Break: 4:00 PM - 4:30 PM
Scientific Activism: 4:30 PM - 6:00 PM
4:30 PM (90 mins) David Scott De Hilster, Gerald Pollack: Scientific Activism Interview and Panel Discussion

CNPS Award Banquet: 7:00 PM - 10:00 PM CNPS 2019 Awards Banquet
7:00 PM (150 mins) David Scott De Hilster: CNPS 2019 Awards Banquet
Saturday, June 29, 2019
Arrival: 8:30 AM - 9:00 AM
Aether: 9:00 AM - 10:30 AM
9:00 AM (60 mins) Franklin Hu: How the Electrostatic Field Works
10:00 AM (60 mins) Franklin Hu: How the Magnetic Field Works

Morning Break: 11:00 AM - 11:30 AM
Video Presentation: 11:30 AM - 12:30 PM
Lunch: 12:30 PM - 2:00 PM
Final Session: 2:00 PM - 5:00 PM
2:00 PM (60 mins) Roger J. Anderton: